Elérhetőségeink

Tisztelt Ügyfelünk!

A SUPASOUL CLOTHING Budapest termékeit a DrótfogasWEB Áruház forgalmazza.

Előfordul, hogy szükség van írásban, vagy telefonon kapcsolatba lépni egy munkatársunkkal, akkor írjon, telefonáljon, hagyjon üzenetet (SMS, Messenger).

         

         TELEFON:
      JAKAB ZOLTÁN   +36 302826077          hello@supasoul.com
      JAKAB GYÖRGY  +36 306550553         sales@supasoul.com

 

Ha élő megrendelésével kapcsolatban kérdése van, akkor segít az ügyintézésben a rendeléshez kapott hivatkozási szám/rendelésszám/rendelés visszaigazolás száma.

Amennyiben a SupaSoul Clothing Budapest–től valamilyen szolgáltatást kíván megrendelni (tervezés, hímzés, nyomtatás, egyedi grafikai megoldások), úgy forduljon hozzánk közvetlenül a hello@supasoul.com címen.

Ha annyira megtetszettek a termékeink, szolgáltatásaink, hogy fantáziát lát a velünk való együttműködésben, arculat kialakításában, a tervezés-gyártás és/vagy az értékesítés területén:  Írjon, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!
Magunk részéről elmondjuk elképzeléseinket, elvárásainkat az általunk képviselt termékekkel, a megcélzott piaci szegmenssel kapcsolatban, és a kölcsönös előnyök tiszteletben tartása mellett – nyitottak vagyunk a részletek megbeszélésére,  szívesen veszünk további aktív partnereket.

Akkor is keressen bennünket, ha valamilyen termék elkészítését egyedi jellemzőkkel szeretné megvalósítani, akár saját célra, akár továbbértékesítésre.

Ötlete van egy profilunkba vágó termék, termékcsoport fejlesztésére és kreatív partnert keres? Elérhetőek vagyunk!

Szeretne erős promóciós eszközöket, keressen Bennünket!

***********

Fiatal tehetségekkel való együttműködésre szintén nyitottak vagyunk, eszközeinkkel, szakmai tapasztalatunkkal bizonyára tudunk segíteni a kezdésnél!

(Frissítve: 2020. szeptember 20. JGY)